Nytorps äldre- och korttidsboende ligger centralt i Sollentuna, med närhet till bussar, pendeltåg och Sollentuna Centrum.

Boendet består av 37 lägenheter. 20 platser är till korttids- och växelvård samt två enheter; en demensenhet med 9 permanenta platser och en psykogeriatrisk enhet med 8 platser.

Din roll som undersköterska

Som undersköterska arbetar du med att skapa en trygg miljö för våra boende genom att ge individuellt anpassad omvårdad och omsorg. Du arbetar professionellt och har alltid den boende i centrum.

Arbetet som undersköterska är ett omväxlande jobb som passar dig som drivs av att göra skillnad för våra äldre i samhället. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att tillgodose den enskildes behov av socialt innehåll, omvårdnad och service i sitt hem och att utföra medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Vi har ett väl inarbetat kontaktmannaskap. Du ingår i ett kunnigt team och samverkar med boende, medarbetare, sjuksköterska, rehabiliteringspersonal, anhöriga och chef i omvårdnaden runt boende.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete samt intresse att vårda personer med demenssjukdom, gärna med vidareutbildning inom demensområdet.

Du har förmågan att bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt och känner glädje i att hjälpa och stötta människor i vardagen. Som person är du ansvarstagande och flexibel, samt har förmågan att ha helhetsperspektiv.

Då kommunikation och dokumentation är viktiga arbetsredskap i vår verksamhet är det ett krav att du uttrycker dig väl i svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

SOLOM erbjuder en arbetsplats med glädje, engagerade medarbetare, god gemenskap och närvarande ledare. Vi erbjuder förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och Ticket Rikskortet (subventionerad lunch). 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enligt övereskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 90-95%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/52
Kontakt
  • Leila Alizadeh, 08-12824401
Publicerat 2023-05-05
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb