Bergkälla är ett lantligt beläget äldreboende med hästgårdar och ett vidsträckt friluftsområde som grannar. Bergkälla har 58 lägenheter fördelat på sju enheter och en mysig innergård. Här finns både omvårdnadsplatser och platser för personer med demenssjukdom samt möjlighet till parboende. Bergkälla erbjuder ett stort aktivitetsutbud, kompetenta medarbetare och hög standard.

Bergkälla äldreboende är ett omvårdnadsboende för personer från 65 år, med 58 lägenheter fördelat på sju enheter. Boendet är lantligt beläget med hästgårdar och ett vidsträckt friluftsområde som grannar, och har både omvårdnadsplatser och platser för personer med demenssjukdom. Verksamheten erbjuder ett stort aktivitetsutbud, kompetenta medarbetare och hög standard.

Din roll som undersköterska

Som undersköterska arbetar du med att skapa en trygg miljö för våra boende genom att ge individuellt anpassad omvårdad och omsorg. Du arbetar professionellt och har alltid den boende i centrum.

Arbetet som undersköterska är ett omväxlande jobb som passar dig som drivs av att göra skillnad för våra äldre i samhället. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att tillgodose den enskildes behov av socialt innehåll, omvårdnad och service i sitt hem och att utföra medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Vi har ett väl inarbetat kontaktmannaskap. Du ingår i ett kunnigt team och samverkar med boende, medarbetare, sjuksköterska, rehabiliteringspersonal, anhöriga och chef i omvårdnaden runt boende.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Du har förmågan att bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt och känner glädje i att hjälpa och stötta människor i vardagen. Som person är du ansvarstagande och flexibel, samt har förmågan att ha helhetsperspektiv.

Då kommunikation och dokumentation är viktiga arbetsredskap i vår verksamhet är det ett krav att du uttrycker dig väl i svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder

SOLOM erbjuder en arbetsplats med glädje, engagerade medarbetare, god gemenskap och närvarande ledare. Vi erbjuder förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och Ticket Rikskortet (subventionerad lunch).

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 30 december 2022 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 75-90%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/73
Kontakt
  • Shila Yasdani, 08-12824941
Publicerat 2022-11-15
Sista ansökningsdag 2022-12-15

Tillbaka till lediga jobb