Vill du vara med och leda utvecklingen av LSS inom AB SOLOM? 

LSS segmentet inom AB Solom står inför flera spännande verksamhetsuppstarter, ex vis inom daglig verksamhet och korttidsvistelse. Till årsskiftet behöver vi öka vår chefsgrupp på framförallt  boendesidan. Välkommen att söka till vårt härliga chefsteam!

Vi söker dig som är rutinerad och trygg i rollen som verksamhetschef inom LSS. Du är van att arbeta självständigt och har ett stort engagemang för uppdraget och målgruppen. 

AB SOLOM är den största utföraren av vård och omsorg i Sollentuna kommun. Vi verkar inom tre tjänsteområden – äldreomsorg, vuxna med funktionsnedsättning samt barn och unga med funktionsnedsättning. Inom verksamhetsområdet driver vi Bostad med särskild service (grupp- och servicebostäder) Bostad med särskild service för barn och unga, Daglig verksamhet, Personlig assistans, Ledsagar-och avlösarservice samt Basal hemsjukvård på kommunens alla LSS boenden.  

Beskrivning av tjänsten
Som verksamhetschef har du totalansvar för kund, kvalitet, medarbetare och ekonomi. Uppdraget innefattar att utifrån företagets värderingar, gällande lagstiftning och övriga styrdokument, säkerställa att enheten uppfyller verksamhetsmålen. 

Du ingår i affärsområdets ledningsgrupp bestående av mycket engagerade och kompetenta chefer och du rapporterar till affärsområdeschef. Till ditt stöd har du resurser inom stabsfunktionerna HR, Kvalitet, Ekonomi, Marknad/kommunikation och IT/Fastighet.

Hos oss får du:

Trygga anställningsvillkor
Ett gediget introduktionsprogram
Attraktiva personalförmåner
Möjligheter till semesterväxling
Adekvata fortbildningar och utvecklingsmöjligheter 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett tydligt kund- och kvalitetsfokus och samtidigt en god affärsförståelse. Du har förmågan att växla mellan ett strategiskt och operativt tänk i ett omväxlande tempo och du uppskattar förändringsarbete. Du har förmågan att skapa resultat, såväl kvalitativt som ekonomiskt. Du leder och utvecklar dina medarbetare genom ett verksamhetsnära och engagerat ledarskap. Du upprätthåller goda fackliga relationer och goda relationer med närstående.

Du har socionomexamen eller motsvarande högskoleutbildning. Du har minst två års erfarenhet från en arbetsledande position, god kunskap om LSS och målgruppen liksom ett stort intresse för att arbeta med personer med funktionsnedsättning. Önskvärt är erfarenhet av förändringsledning och arbete med digital inkludering. 

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift. Körkort är lämpligt (dock inget krav) då enheterna ligger i olika områden i Sollentuna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Övrigt
AB SOLOM är ett omsorgsbolag med höga krav på kvalitet och personligt bemötande. Delar du vår syn om att alla människor är unika och har rätt att ha huvudrollen i sitt eget liv passar du in bra hos oss! 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Välkommen med din ansökan senast 9 dec, 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Sanna Torslund, tfn 08-128 240 33 eller mail sanna.torslund@solom.se

AB SOLOM är Sollentuna kommuns största utförare inom vård och omsorg. Vi är inte vinstdrivande utan hos oss används allt överskott för att utveckla och förbättra verksamheten. Med glädje, engagemang och respekt arbetar vi varje dag för att hjälpa våra kunder att ha huvudrollen i sina liv. Läs mer om oss på www.solom.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/48
Kontakt
  • Sanna Torslund, 08-12824033ellersanna.torslund@solom.se
Publicerat 2022-08-09
Sista ansökningsdag 2022-12-09

Tillbaka till lediga jobb