Välkommen till AB SOLOM! Vi söker dig, en erfaren och driftig verksamhetschef, till våra dagliga verksamheter inom LSS.

AB SOLOM är något så unikt som ett privat bolag i kommunal ägo. Det ger en trygghet, en styrka och en affärsmässighet utan att sträva efter orimliga vinstkrav. Vi verkar inom två tjänsteområden – äldreomsorg och LSS.  Inom verksamhetsområdet LSS driver vi Bostad med särskild service (grupp- och servicebostäder) Bostad med särskild service för barn och unga, Daglig verksamhet, Personlig assistans, Ledsagar-och avlösarservice samt Basal hemsjukvård på kommunens alla LSS boenden.  

Din roll 

Som verksamhetschef inom LSS har du ansvar för medarbetare, kvalitet och budget. Ditt uppdrag är att ha en ekonomisk balans i dina verksamheter, nå god medarbetar- och kundnöjdhet samt verka för en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö. Du har goda relationer med närstående och externa parter. Du arbetar verksamhetsnära och är lyhörd och stöttande för medarbetares och verksamhetens behov. Och du är van att arbeta självständigt och målinriktat och i god samverkan med dina chefskollegor såväl inom daglig verksamhet som övriga LSS-verksamheter.

Som Verksamhetschef inom AB SOLOM ingår du i affärsområdets ledningsgrupp och rapporterar till affärsområdeschef för LSS. Till ditt stöd har du resurser inom stabsfunktionerna som HR, Kvalitet, Ekonomi, Marknad/kommunikation och IT/Fastighet.

Hos oss får du:

Trygga anställningsvillkor
Attraktiva personalförmåner
Ett gediget introduktionsprogram
Möjligheter till semesterväxling
Fortbildning

Kvalifikationer

Du har socionomexamen eller motsvarande högskoleutbildning. Du har flerårig chefserfarenhet inom LSS och  ska kunna stå på IVO-tillstånd. Det är meriterande om du står på tillstånd redan idag.

Då vi utvecklar och utökar LSS-verksamheterna är det även meriterande att du har erfarenhet av tillväxt och förändringsarbete.

Vi söker dig som har förmågan att växla mellan ett strategiskt och operativt arbete och har förmågan att skapa resultat, såväl kvalitativt som ekonomiskt.

Vi är det nära bolaget med samtliga verksamheter inom Sollentuna kommun. Körkort är lämpligt då enheterna ligger i olika områden och vi är aktiva i vårt utförande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där du är trygg i din roll som chef och ledare; att du är ett stöd för medarbetarna som rapporterar till dig, en god kollega och orädd att fråga eller be om hjälp när du behöver det.

Känner du igen dig, sök rollen som senior Verksamhetschef idag!

Övrigt

AB SOLOM är ett omsorgsbolag med höga krav på kvalitet och personligt bemötande. Delar du vår syn om att alla människor är unika och har rätt att ha huvudrollen i sina egna liv passar du in bra hos oss! 

Välkommen med din ansökan 17 juli, 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig chef Elisabet Keussen, tfn 08-128 240 00 eller mail elisabet.keussen@solom.se.

I denna rekrytering gör vi en bakgrundskontroll innan anställning erbjuds.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/54
Publicerat 2023-05-19
Sista ansökningsdag 2023-07-17

Tillbaka till lediga jobb